Publicerad den

Vill du prata med ditt värmesystem eller bara ha något som gör sitt jobb?

Låt säga att du söker en modern, effektiv och smart lösning för att styra din uppvärmningslösning. En stabil och pålitlig men smart lösning som gör sitt jobb varje dag utan att du behöver göra något – ifall du inte vill. Som ser till att du har bästa möjliga kombination av värmekomfort och uppvärmningsekonomi. En lösning som du utan att oroa dig alls bara kan låta sitta kvar när du säljer bostaden. Just för att du vet att den fungerar. Med andra ord en professionellt utvecklad och supportad lösning från en stor tillverkare som vet hur det ska fungera.

Om du tycker att det låter bra, men ändå lite för begränsat och vill kunna se vad som händer, hur varmt det är hemma, kunna sänka värmen då du är på resa, höja värmen via din smartphone eller surfplatta när du extra tidigt är på väg hem? Eller du kanske vill kunna styra samma saker med din röst? Jodå, det går att kombinera båda dessa lösningar med rätt val av komponenter.

Hos oss på EcoComfort hittar du de komponenter som gör det här möjligt. Vi erbjuder flera olika lösningar, beroende på vad du behöver, hur din uppvärmningslösning ser ut och vad du vill kunna göra.